Seriale - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-7.html) +--- Wątek: Seriale (/thread-35.html) |
Seriale - kama91 - 02-20-2012 09:26 PM Czy oglądacie jakieś seriale? Jeśli tak, to jakie? I raczej w telewizji czy w internecie? A może tęskno wam za jakimś serialem, który kiedyś był, a teraz już go nie ma? RE: Seriale - pozytywka - 02-21-2012 09:40 AM W telewizji czasami zerkam na "Dlaczego ja?" albo "Trudne sprawy", ale to dla pośmiania się, bo to dobre komedie są, z super sztucznym aktorstwem-amatorstwem A tak dla siebie, bo mnie wciągnęło - Californication i Seks w Wielkim Mieście RE: Seriale - Malina - 02-21-2012 10:23 AM Dr. House i Dexter - oba oglądam w miarę na bieżąco i ciągle muszę czekać na nowe odcinki, to straszne Ale z drugiej strony, jakbym miała teraz dopiero zacząć i przebrnąć przez tyle sezonów pod rząd... To już chyba wolę czekać na nowości Dr. House wygląda na to, że trwa ostatni sezon - tak mi się obiło o uszy. Więc będę się rozglądać za czymś nowym do ogarnięcia niebawem... RE: Seriale - Lucyfer - 02-23-2012 07:55 AM CSI: Miami, CSI: Las Vegas, CSI: New York Bardzo lubię seriale kryminalne, ale nie te polskie dziadostwa pokroju W11, tylko właśnie takie jak wyżej wymienione Zastanawiam się nad Dexterem - warto się za to brać? RE: Seriale - K`rolcia - 02-28-2012 02:33 PM Z Archiwum X!!! i jeszcze Glee, Czysta Krew i Pamiętniki Wampirów od czasu do czasu, hihi RE: Seriale - Malina - 03-05-2012 04:47 PM Zasłyszałam, że "2 broken girls" jest sympatycznym sitcomem, ktoś oglądał? Warto? Ja ogólnie sitcomów żadnych nigdy nie oglądałam, więc w ogóle nie wiem z czym to się je... No chyba, że "Allo Allo" się zalicza RE: Seriale - kieliszekczystej - 03-10-2012 12:40 PM E, ja niestety nie mam za bardzo czasu na oglądanie seriali Czadsami zerkam na Big Bang Theory, ale nie jestem na bieżąco RE: Seriale - atomówka - 03-11-2012 07:10 PM Ja też serię CSI Miami, New York i Las Vegas ubóstwiam A z polskich rodzinkę.pl, są boscy RE: Seriale - Lucyfer - 03-12-2012 12:46 PM Ja polskich w ogóle nie uznaję, może dlatego że lubię kryminalne seriale a polskie kryminalne to jakiś śmiech na sali RE: Seriale - Funkypunky - 03-13-2012 09:26 AM Cześć wszystkim, to mój pierwszy post! Cieszę się, że mogę do Was dołączyć. Ja wszystkie seriale, które widziałam, widziałam w Internecie. Oglądałam Housa i Jak poznałem waszą matkę, Scrubsów (Hoży Doktorzy), Hotel Zacisze (niezbyt mi się podobał) i Mad Mana... Niestety nie widziałam Lostów ani Prison Braka, ale podobno były fajne! A z polskich to Świat wg Kiepskich i do niedawna M jak Miłość. |