Ulubiony film - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-7.html) +--- Wątek: Ulubiony film (/thread-33.html) Strony: 1 2 |
Ulubiony film - kama91 - 02-20-2012 09:24 PM Najlepszy film, jaki w życiu widzieliście? Najsmutniejszy, najstraszniejszy, najbardziej wjeżdżający na psychikę, najśmieszniejszy, najromantyczniejszy - wszystko jedno - ale najlepszy waszym zdaniem? RE: Ulubiony film - pozytywka - 02-21-2012 09:42 AM Do "Amelii" mogę wracać bez końca, bo jest pozytywny i nie sposób się nie uśmiechać do niego ^^ Więc chyba mimo mnogości dobrych filmów w moim zyciu postawię właśnie na "Amelię" ^^ RE: Ulubiony film - Malina - 02-21-2012 10:20 AM Waham się między "Zieloną Milą" a "Skazanymi na Shawshank" - ale skłaniam się raczej ku temu drugiemu. Chociaż oba filmy warte uwagi, pewnie wszyscy już je znają więc nie muszę tłumaczyć, dlaczego? RE: Ulubiony film - Lucyfer - 02-23-2012 07:57 AM "Utalentowany pan Ripley" + "Gra Ripleya" + "Podstępny Ripley" = najlepsza seria filmów jaką widziałem. Szkoda że w każdym filmie ktoś inny gra głównego bohatera, no ale trudno Pierwszy tytuł najlepszy i tak. RE: Ulubiony film - K`rolcia - 02-28-2012 02:32 PM Ja tak bez końca wracam do "Requiem for a dream" i trochę do "Trainspotting" - oba filmy o ćpunach, oba dające do myślenia. RE: Ulubiony film - kieliszekczystej - 03-10-2012 12:53 PM Ja jestem wielkim fanem Gwiezdnych Wojen, mogę oglądać w kółko i bez przerwy Chociaż tylko te starsze części. RE: Ulubiony film - K`rolcia - 03-11-2012 02:48 PM O też lubię Gwiezdne Wojny Ale też nie aż na tyle żeby nie wiadomo ile razy je oglądać. Podobnie Władca Pierścieni i Harry Potter RE: Ulubiony film - atomówka - 03-11-2012 07:39 PM Uwielbiam horrory - Rec, Paranormal Activity, Egzorcysta, Blair witch project, Ring, Sierociniec mogłabym oglądać w kółko, uwielbiam się bać RE: Ulubiony film - LeMming - 03-13-2012 04:40 PM Łeee, ja nie lubię filmów które są niby nagrywane amatorską kamerą, jak się wszystko trzęsie jak kamerzysta biegnie itp/ Dlatego dla mnie REC i Blair Witch Project odpadają. Na Paranormal Activity też się wynudziłem jak mops, jak dla mnie dno. Dobre horrory to są na przykład Sierota, Koszmar z Ulicy Wiązów (pierwsze części, bo później też już im dalej tym durniejsze się robiło),Ring (ale wersja azjatycka). RE: Ulubiony film - Funkypunky - 03-13-2012 11:49 PM Wiele z filmów, o których piszecie, uwielbiam, ale o części nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa (albo dobre typu: ma niezłe zdjęcia albo fajny soundtrack). Np. Aronofsky - z "Requeiem..." wyrosłam już dawno temu, ale "Pi" wciąż uważam za genialne. |