Co teraz czytacie? - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-7.html) +--- Wątek: Co teraz czytacie? (/thread-32.html) Strony: 1 2 |
Co teraz czytacie? - kama91 - 02-20-2012 09:23 PM A jaka książka absorbuje was w tej chwili (no, może nie w tej konkretnej, ale tak w obecnych dniach )? Jak dużo już przeczytaliście i czy jesteście jak na razie zadowoleni z wyboru lektury? RE: Co teraz czytacie? - pozytywka - 02-21-2012 09:43 AM Tak w obecnych dniach to czytam "Prawiek i inne czasy" Olgi Tokarczuk. Czyta się momentami lepiej a momentami gorzej, ale ogólnie dość dobrze i szybko mi idzie. Jestem mniej więcej w połowie i mam ochotę czytać dalej, czyli na plus. RE: Co teraz czytacie? - Malina - 02-21-2012 10:19 AM Dean R. Koontz - Złe Miejsce Dopiero zaczęłam, ale wiem, że się nie zawiodę - to już któraś z kolei książka tego autora "w czytaniu", jak na razie tylko jedna nie przypadła mi do gustu, bo poruszała nieciekawą dla mnie tematykę, choć intryga sama w sobie była fajna. RE: Co teraz czytacie? - Lucyfer - 02-23-2012 08:00 AM Czytam sobie kryminał "Uwikłanie" Zygmunta Miłoszewskiego - dostałem w prezencie i w sumie nawet mi się podoba. To taki "czarny kryminał", ciekawy dość. Jestem mniej więcej w 1/3 objętości. RE: Co teraz czytacie? - K`rolcia - 02-28-2012 02:32 PM Marek Hłasko "Palcie ryż każdego dnia". Jestem mniej więcej w 1/3, ale bardzo mi się podoba, jak wszystko co spod pióra Hłaski wypełzło. RE: Co teraz czytacie? - Malina - 03-04-2012 07:44 AM Skończyłam "Złe Miejsce" i zabrałam się za "W okowach lodu" tego samego autora - ta mi się na razie tak średnio podoba, ale zobaczymy, co będzie dalej RE: Co teraz czytacie? - kieliszekczystej - 03-10-2012 12:43 PM Wstyd się przyznać, ale ostatnio książkę miałem w ręku ze trzy miesiące temu Ciągle nie mam czasu czytać, w ogóle życie mi ucieka jakoś dziwnie przez łapy RE: Co teraz czytacie? - atomówka - 03-11-2012 07:45 PM Ja dopiero skończyłam "Lesia" Chmielewskiej, teraz dla odmiany zaczęłam "Miss Bangkok" zapowiada się dosyć ciekawie. Potem w kolejce czekają kolejne powieści Chmielewskiej RE: Co teraz czytacie? - Funkypunky - 03-13-2012 09:29 AM Ja czytam Dramaty Witkacego, właśnie skończyłam Szewców... Witkacy jest fenomenalny, muszę jego biografię przeczytać, bo słyszałam, że jest całkiem ciekawa. RE: Co teraz czytacie? - LeMming - 03-13-2012 04:24 PM U mnie w czytaniu Hłasko, tak na wpół z chęci, na wpół z przymusu. To jeden z autorów którzy są mi potrzebni do prezentacji maturalnej. |