Farben Lehre
Seriale - Wersja do druku

+- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl)
+-- Dział: Inne (/forum-5.html)
+--- Dział: Hyde Park (/forum-7.html)
+--- Wątek: Seriale (/thread-35.html)

Strony: 1 2 3

RE: Seriale - Dereck - 03-21-2012 07:29 PM

(03-19-2012 12:28 PM)pozytywka napisał(a):  Skończyło mi się Californication i szukam jakiegoś innego zabijacza czasu. Ktoś coś powie o "How I met your mother"? Bo nie wiem, czy ryzykować, w sumie pewnie obejrzę ze dwa odcinki i sprawdzę tak czy siak, ale jakaś opinia by się przydała, np. jeśli 2 pierwsze odcinki są słabe ale później jest lepiej Język

Pozytywka, jeżeli podobał Ci się serial "Przyjaciele", to dłużej bym się nie zastanawiał Uśmiech "How I met your mother" jest troszeczkę podobny i też nieraz bardzo śmieszny Duży uśmiech

RE: Seriale - Chudy - 03-21-2012 07:54 PM

W zasadzie oglądałem kilka odcinków "How I met your mother" i, szczerze mówiąc, nie jest taki zły Uśmiech Było kilka fajnych scen. Być może, gdybym miał tylko trochę więcej wolnego czasu i chęci, to bym go obejrzał Język Ale mimo wszystko, moim zdaniem, nie przebije "Przyjaciół"

RE: Seriale - Julka93 - 03-21-2012 09:18 PM

To fakt, "Przyjaciół" chyba nic nie przebije Duży uśmiech Jeśli chodzi o "How I met your mother", to kocham Barneya <3 Nie przypuszczałabym, że kiedyś mogę coś takiego powiedzieć, ale choćby ze względu na niego warto obejrzeć ten serial Duży uśmiech

RE: Seriale - Sunburnt - 03-22-2012 04:59 PM

Ja nigdy przyjaciół nie lubiłem za bardzo, nie bawili mnie jakoś szczególnie. HIMYM jest o wiele zabawniejsze wg mnie, no i rzeczywiście Barney jest niesamowity. Mam nadzieje że nakręcą jeszcze tak z 50 sezonów tego serialu xD

RE: Seriale - Dereck - 03-23-2012 05:47 PM

Nieeee... oby nie... Ja też oglądałem wszystkie sezony tego serialu i powiem szczerze zaczyna mnie już nużyć... Teraz ma być podobno kręcony jeszcze 8. sezon, a w planach kolejny... Za dużo tego ;/ Chcę w końcu poznać, kto jest żoną Teda! Język

RE: Seriale - Chudy - 03-23-2012 06:04 PM

To przez 7 sezonów ciągle nie wiadomo kto jest żoną Teda? Przecież w każdym sezonie jest po kilkadziesiąt odcinków :O Szacun dla scenarzystów, że tak potrafią rozciągnąć akcję w czasie hehe

RE: Seriale - Sunburnt - 03-24-2012 03:48 AM

Do mody na sukces i tak im torche brakuje jesli chodzi o fabularne rozkminki Duży uśmiech

RE: Seriale - Rewelak - 03-24-2012 02:09 PM

Moda na sukces, o tak, ulubiony serial xD Zaraz obok Klanu i m jak miłośc haha.

A tak na serio to lubie Spartacusa, Housa i Lostów. Czyli klasycznie .Nie oglądam zbyt dużo serialów, nie mam czsu na to.

RE: Seriale - kieliszekczystej - 03-30-2012 09:07 PM

Ja kiedyś byłem u mojej babci to w ciągu tygodnia nadrobiłem dwa lata ody na Sukces hahah. Tam się nic nie zmienia, obejrzysz jeden odcinek na miesiąc i i tak wiadomo o co kaman Duży uśmiech Wszyscy śpią ze wszystkimi i ktoś robi herbatę przez 2 odcinki Duży uśmiech