Jaki film ostatnio oglądaliście? - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-7.html) +--- Wątek: Jaki film ostatnio oglądaliście? (/thread-34.html) |
RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Sunburnt - 03-22-2012 05:05 PM To żeby przerwać dyskusję o Zmierzchu to ja powiem że oglądałem V jak Vendetta ostatnio. Troche juz stary film i tak średnio mi się podobał, fajne sceny walk były ale całość troche nudna i zakończenie przewidywalne. Bez szału ogólnie. RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Dereck - 03-23-2012 05:49 PM Ja z kolei oglądałem wczoraj po raz kolejny "Skazani na Shawshank" Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś nie znał tego filmu, ale jeśli się tak zdarzy, to jest to pozycja obowiązkowa RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Rewelak - 03-24-2012 02:21 PM John Carter. Podobał mi się, takie zabawkowe lekkie kino na odprężenie sie. Fajna przygoda, nic wielkiego. Tylko 3D strasznie słabe, zamazane wszystko i nieostre. Nie wiem kto to im robil. Chyba jakis ślepy. |