Jaki film ostatnio oglądaliście? - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-7.html) +--- Wątek: Jaki film ostatnio oglądaliście? (/thread-34.html) |
RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - LeMming - 03-13-2012 04:23 PM Wczoraj z dziewczyną oglądaliśmy "Przerwana Lekcja Muzyki". Jak ktoś lubi klimaty szpitali psychiatrycznych, to pewnie mu się spodoba. Ja bym dał tak 7/10. RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Andzia94 - 03-14-2012 11:52 AM (03-13-2012 04:23 PM)LeMming napisał(a): Wczoraj z dziewczyną oglądaliśmy "Przerwana Lekcja Muzyki". Jak ktoś lubi klimaty szpitali psychiatrycznych, to pewnie mu się spodoba. Ja bym dał tak 7/10. OOOO, widziałam, ale kilka lat temu, fajny film! A ja ostatnio widziałam z mamą taki film jak "Wild Target", w którym grało kilka znanych twarzy i przede wszystkim Rupert Grint. Bardzo śmieszny był - lekki, ale przyjemny. RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Chudy - 03-21-2012 05:41 PM (02-28-2012 02:24 PM)K`rolcia napisał(a): "Requiem for a dream" po raz kolejny - za każdym razem robi na mnie wrażenie mimo, że spodziewam się praktycznie co się wydarzy za minutę a co za pięć, bo film znam prawie na pamięć. Ja też tak mam... To jest naprawdę arcydzieło! Rzadko się zdarza, żeby jakiś film był w stanie wywrzeć na mnie takie wrażenie, jak właśnie "Requiem for a dream"... A ten soundtrack to po prostu miazga Re-we-la-cja! RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Dereck - 03-21-2012 05:51 PM Mnie wzięło wczoraj na klasykę i obejrzałem z koleżanką "Wywiad z wampirem" Świetna gra aktorska i Brada Pitta i Tomma Cruise'a (w dodatku to dwaj moi ulubieni aktorzy), rewelacyjne kreacje, no i ta fabuła... Nie to co "Zmierzch"... RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Julka93 - 03-21-2012 05:54 PM No ejjj, "Zmierzch" jest super! Każdemu podoba się coś innego, a Robert był w tym filmie przesłodki... Chciałabym mieć takiego wampirka A ja z kolei oglądałam po raz dwudziesty Piratów z Karaibów Johnny Depp <3 RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Sunburnt - 03-21-2012 06:45 PM Nie no przestań, co ci po wampirze który się boi dziewczyny pocałować?? Zmierzch był okropny, oglądałem tylko pierwszą część ale wcale mi się nei podobała. Strasznie nudy. Ja ostatnio oglądałem Stawkę większą niz śmierc w kinie. całkiem fajny film, polecam. RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Julka93 - 03-21-2012 07:35 PM Większość facetów nie jest wampirami a też się boją pocałować dziewczynę No widzisz, ale oglądałeś tylko 1 część i nic poza tym, a każda część jest inna Zresztą, każdy ma swoje gusta, mi się "Zmierzch" bardzo podoba RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Sunburnt - 03-21-2012 07:45 PM Ale wampir powinien być potężna i dominujacą i dominujacą postacią a nie nieśmiałym chłopczykiem. Takie przedstawienie wampirów jest absolutnie nie fajne wg mnie. I nie pociąga do oglądania filmów kogokolwiek innego poza 14- latkami. bez obrazy ;p RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Julka93 - 03-21-2012 08:08 PM Nie obrażam się, bo nie mam 14 lat Zresztą, nie tylko 14-latkom się ten film podoba, bo w kinach bywają też dorosłe dziewczyny i im też się to podoba Poza tym straszne i wielkie wampiry to już nuda - a "Zmierzch" to taka miła odmiana RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Dereck - 03-21-2012 09:01 PM Zmiany są dobre, ale nie zawsze osiągają zamierzony efekt Jak dla mnie w tym wypadku akurat nie wyszło Pewnych rzeczy nie powinno się zmieniać... No ale podkreślam jeszcze raz, to moja opinia |