Ulubiony film - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-7.html) +--- Wątek: Ulubiony film (/thread-33.html) Strony: 1 2 |
RE: Ulubiony film - Andzia94 - 03-14-2012 11:49 AM Najbardziej chyba lubię Trylogię Władcy Pierścieni - przedtem nie zdawałam sobie sprawy, że ekranizacje mogą być tak fantastycznie zrobione! RE: Ulubiony film - Chudy - 03-21-2012 07:16 PM Ja lubię sobie obejrzeć od czasu do czasu dobry horror po północy i się trochę pobać Sporo już ich obejrzałem, więc śmiało mogę powiedzieć, że, jak dla mnie, najstraszniejsze są te oparte na faktach RE: Ulubiony film - Dereck - 03-21-2012 07:22 PM To prawda Chociaż większość jest zbyt przekoloryzowana, nawet te oparte na prawdziwych wydarzeniach. Przez to właśnie często się zdarza, że częściej się śmieję podczas oglądania horrorów niż komedii, a tak z założenia nie powinno być Ja bardzo lubię thrillery psychologiczne - ciekawie wyreżyserowane filmy z tego gatunku naprawdę potrafią trzymać w napięciu RE: Ulubiony film - Sunburnt - 03-21-2012 07:27 PM Ja najbardziej lubie cykl wladcy pierścieni. Super kino, świetne efekty i klimat niesamowity. Mógłbym w nieskończoność oglądać, nawet te długie 4-godzinne wersje. Poza tym jeszcze Star Wars i Star Trek, bardzo lubie te cykle, oba. RE: Ulubiony film - Julka93 - 03-21-2012 07:38 PM Brrrr, ja mogę oglądać horror, ale tylko jak mam zamknięte oczy i mnie mocno przytula jakiś przystojny chłopak Mi się podobają komedie, te romantyczne też RE: Ulubiony film - Rewelak - 03-24-2012 02:23 PM Ja uwielbim władce pierscieni, cały cykl. taka fantastyka do mnie najbardziej przemawia i najlepeij sie to mi ogląda. Też lubiałem zawsze niekończącą sie opowiesć Ale to takie z młodszych lat wspominienie |