Co teraz czytacie? - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-7.html) +--- Wątek: Co teraz czytacie? (/thread-32.html) Strony: 1 2 |
RE: Co teraz czytacie? - Funkypunky - 03-13-2012 11:50 PM Hłasko jest ciężki na początku, później jest ZDECYDOWANIE lepiej. Powodzenia z pisaniem prezentacji i na maturze! RE: Co teraz czytacie? - Andzia94 - 03-14-2012 11:49 AM Ja teraz czytam Listy Witkacego do żony. Bardzo mi się podobają, Witkacy był nieźle jeb... szurnięty, niestety, ciężkie życie (a właściwie brak życia) miała z nim ta kobieta biedna. RE: Co teraz czytacie? - Dereck - 03-21-2012 04:48 PM Ja jestem wielkim fanem Deana Kootza, a w szczególności jego horrory Wczoraj skończyłem czytać "Przy blasku księżyca", a dzisiaj wieczorem zamierzam się zabrać za "Zwierciadło zbrodni" RE: Co teraz czytacie? - Chudy - 03-21-2012 06:58 PM Czasami mam tak, że gdy już mi się bardzo spodoba jakaś książka, to do niej wracam. I teraz właśnie wróciłem do "Zielonej Mili" Stephena Kinga Wiele osób mówi, że film jest jednym z najbardziej wzruszających w historii kinematografii, ale moim zdaniem książka go przewyższa RE: Co teraz czytacie? - Sunburnt - 03-21-2012 07:14 PM King - 4 pory roku. Całkiem fajny zbiór opowiadań tylko jak zwykle u Kinga, troche za długi i przegadany. No ale nic innego fajnego nie było w bibliotece to wziąłem to Skazani na Shawshank średnio m isie podobalo, Zdolny uczeń bardziej. Zobaczymy jak reszta. |