Książki - ulubiony autor - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-7.html) +--- Wątek: Książki - ulubiony autor (/thread-31.html) Strony: 1 2 |
RE: Książki - ulubiony autor - Chudy - 03-21-2012 05:36 PM Ja uwielbiam czytać książki Stephena Kinga Ten gościu jest po prostu genialny, a niemalże wszystkie jego powieści czytam z zapartym tchem Przeczytałem już prawie wszystko z jego bibliografii! RE: Książki - ulubiony autor - Sunburnt - 03-21-2012 07:01 PM King bardzo dobre książki pisze, ale jak dla mnie troche za grube i za dużo w nich opisów... za dużo niepotrzebnych rzeczy wkłada w te swoje opowieści. Ja bardzo lubię Barkera z horrorów, albo Sienkiewicza z takich innych. Potop to była super lektura. RE: Książki - ulubiony autor - Rewelak - 03-24-2012 02:27 PM Nie czytam dużo książek, nudzą mnei po kilku stronach, taki juz jestem głupek hehe Wole sobie film oglądnąć. RE: Książki - ulubiony autor - kieliszekczystej - 03-30-2012 09:13 PM Sienkiewicz to był jedyny autor którego lubiłem czytać w szkole, "Krzyżacy" to chyba jedna z moich ulubionych lektur |