Czy oglądacie jakieś seriale? Jeśli tak, to jakie? I raczej w telewizji czy w internecie?
A może tęskno wam za jakimś serialem, który kiedyś był, a teraz już go nie ma?
W telewizji czasami zerkam na "Dlaczego ja?" albo "Trudne sprawy", ale to dla pośmiania się, bo to dobre komedie są, z super sztucznym aktorstwem-amatorstwem
A tak dla siebie, bo mnie wciągnęło - Californication i Seks w Wielkim Mieście
Dr. House i Dexter - oba oglądam w miarę na bieżąco i ciągle muszę czekać na nowe odcinki, to straszne
Ale z drugiej strony, jakbym miała teraz dopiero zacząć i przebrnąć przez tyle sezonów pod rząd... To już chyba wolę czekać na nowości
Dr. House wygląda na to, że trwa ostatni sezon - tak mi się obiło o uszy. Więc będę się rozglądać za czymś nowym do ogarnięcia niebawem...
CSI: Miami, CSI: Las Vegas, CSI: New York
Bardzo lubię seriale kryminalne, ale nie te polskie dziadostwa pokroju W11, tylko właśnie takie jak wyżej wymienione
Zastanawiam się nad Dexterem - warto się za to brać?
Z Archiwum X!!!
i jeszcze Glee, Czysta Krew i Pamiętniki Wampirów od czasu do czasu, hihi
Zasłyszałam, że "2 broken girls" jest sympatycznym sitcomem, ktoś oglądał? Warto? Ja ogólnie sitcomów żadnych nigdy nie oglądałam, więc w ogóle nie wiem z czym to się je... No chyba, że "Allo Allo" się zalicza
E, ja niestety nie mam za bardzo czasu na oglądanie seriali
Czadsami zerkam na Big Bang Theory, ale nie jestem na bieżąco
Ja też serię CSI Miami, New York i Las Vegas ubóstwiam
A z polskich rodzinkę.pl, są boscy
Ja polskich w ogóle nie uznaję, może dlatego że lubię kryminalne seriale a polskie kryminalne to jakiś śmiech na sali
Cześć wszystkim, to mój pierwszy post! Cieszę się, że mogę do Was dołączyć.
Ja wszystkie seriale, które widziałam, widziałam w Internecie. Oglądałam Housa i Jak poznałem waszą matkę, Scrubsów (Hoży Doktorzy), Hotel Zacisze (niezbyt mi się podobał) i Mad Mana... Niestety nie widziałam Lostów ani Prison Braka, ale podobno były fajne!
A z polskich to Świat wg Kiepskich i do niedawna M jak Miłość.