Farben Lehre

Pełna wersja: Czego teraz słuchasz?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Wpisz czego teraz słuchasz, napisz parę słów o wykonawcy dla laika który może nigdy o tym nie słyszał, dorzuć link i voila! Stworzymy encyklopedię dobrych utworów wartych przesłuchania Uśmiech
The Clash - [London Calling #01] London Calling

Jeden z najlepszych zespołów wyprodukowanych na wyspach brytyjskich, także tego ^^. Myślę, że każdy obracający się w tych klimatach kojarzy, przynajmniej te najbardziej ich znane utwory, jak na przykład ten własnie.
U mnie obecnie płyta Habakuka z piosenkami Jacka Kaczmarskiego - bardzo fajny, ciepły album.

Jak nie znoszę głosu Kaczmarskiego tak trzeba przyznać, że teksty były rewelacyjne, więc cieszy mnie, że któryś z lubianych przeze mnie zespołów nagrał to po swojemu.
A u mnie Farben Lehre gra od rana, akurat "I nikomu nie wolno się z tego śmiać" - chyba przedstawiać nikomu nie trzeba na tym akurat forum? Duży uśmiech
Pink Floyd - The Great Gig in the Sky z nieocenionej płyty "Pulse". Chyba Pink Floyd nie trzeba nikomu przedstawiać, tak mnie z ojcem wzięło na wspólne wieczorne słuchanie klasyki Oczko
U mnie w tej chwili Habakuk i "Rozczochrany Łeb" - jedna z moich ulubionych piosenek reggae, taka skoczna i radosna Ninja

Kim Nowak - Szczur

Kim Nowak to projekt Bartosza Waglewskiego (Fisz), jeden z lepszych jego projektów tak po prawdzie. Bardzo dobre teksty z bardzo dobrymi umiejętnościami Waglewskiego. Miodzio.

Machine Head. Polecam wszystkim którzy lubią ostrzejsze granie. Bardzo energetyczna muzyka, dobrego kopa daje zwłaszcza na początek dnia.

Bardzo fajne, skoczne, takie niby country, hehe. W dodatku, czego bym nie powiedział po przesłuchaniu paru kawałków kompletnie, to polskie chłopaki Duży uśmiech
Hehe, fajne te Mitch&Mitch, nie spodziewałabym się że mi się takie coś spodoba, a jednak Duży uśmiech Bardzo pozytywne rzeczywiście.

U mnie teraz akurat Farben Lehre i "Pozytywka" Oczko
Stron: 1 2 3
Przekierowanie