Wpisz czego teraz słuchasz, napisz parę słów o wykonawcy dla laika który może nigdy o tym nie słyszał, dorzuć link i voila! Stworzymy encyklopedię dobrych utworów wartych przesłuchania
Jeden z najlepszych zespołów wyprodukowanych na wyspach brytyjskich, także tego ^^. Myślę, że każdy obracający się w tych klimatach kojarzy, przynajmniej te najbardziej ich znane utwory, jak na przykład ten własnie.
U mnie obecnie płyta Habakuka z piosenkami Jacka Kaczmarskiego - bardzo fajny, ciepły album.
Jak nie znoszę głosu Kaczmarskiego tak trzeba przyznać, że teksty były rewelacyjne, więc cieszy mnie, że któryś z lubianych przeze mnie zespołów nagrał to po swojemu.
Pink Floyd - The Great Gig in the Sky z nieocenionej płyty "Pulse". Chyba Pink Floyd nie trzeba nikomu przedstawiać, tak mnie z ojcem wzięło na wspólne wieczorne słuchanie klasyki
Kim Nowak to projekt Bartosza Waglewskiego (Fisz), jeden z lepszych jego projektów tak po prawdzie. Bardzo dobre teksty z bardzo dobrymi umiejętnościami Waglewskiego. Miodzio.